| Forever Red | |
|
+2Ashley_ranger in Space thecharmedone 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
thecharmedone Teenager
Broj komentara : 202 Age : 34 Localisation : Sremski Karlovci, Srbija Registration date : 2007-06-23
| Naslov komentara: Forever Red Thu Dec 27, 2007 6:32 pm | |
| Ne znam da li ste geldali ovu epizodu... U njoj se pojavljuju svi do tadashnji crveni rendzeri... Od MMPR do DTPR... Extra je... Misija im je bila da unishte preostale vodje Kraljevstva Mashina... Extra osmishljena epizoda, sa dobrim efektima borbe... jedna od mojih omiljenih u celom serijali Power Rangers-a! | |
|
| |
Ashley_ranger in Space The Ultimate Ranger
Broj komentara : 511 Age : 31 Localisation : In Space with my friends Rangers Registration date : 2007-06-22
| Naslov komentara: Re: Forever Red Thu Dec 27, 2007 6:33 pm | |
| | |
|
| |
Broj komentara : 511 Age : 31 Localisation : In Space with my friends Rangers Registration date : 2007-06-22
| Naslov komentara: Re: Forever Red Thu Dec 27, 2007 6:34 pm | |
| ja ko da sma tjortawa...narawno da smo gledali imam je skinutu | |
|
| |
thecharmedone Teenager
Broj komentara : 202 Age : 34 Localisation : Sremski Karlovci, Srbija Registration date : 2007-06-23
| Naslov komentara: Re: Forever Red Thu Dec 27, 2007 6:36 pm | |
| hehehe! Ubedljivo jedna od naj epizoda.... OK, Operation Overdrive ima jednu mocnu kada se pojavljuju 5 renzdhera iz drugih sezona, ali ovo je ipak "klasika crvenih"... | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Forever Red Thu Dec 27, 2007 6:55 pm | |
| a znam gledala sam celu sezonu OO-a...i bash mi se svidja sezona pogotovu cela frka sa Macom,kada se sazna da je on android...znash desi mu se kvar posle jedne ...akcije...i on ustane i pochne da ponavlja neshto...ne mogu se setim shta tachno...al mnogo je strava a u toj epizodi gde se vratjaju stari rendzeri swe ej super,samo mi se ne dopada shto su se vratili ovi iz novjih sezona,trebalo je jedan iz MMPR,jedan iz Zeo,jedan iz Turbo,jedan iz Space,i jedan iz LOst galaxy... | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Forever Red Thu Dec 27, 2007 6:57 pm | |
| | |
|
| |
thecharmedone Teenager
| Naslov komentara: Re: Forever Red Thu Dec 27, 2007 8:23 pm | |
| Da... ali, opet, epizoda je bila extra! | |
|
| |
jovan
Broj komentara : 1 Registration date : 2009-03-01
| Naslov komentara: Re: Forever Red Sun Mar 01, 2009 12:45 am | |
| Podsetnik,kad je u komandni centar ubacen virus,pogodio je i Meka (ne Burger Kinga,nego Meka).Kad je Mr. Hartford rekao da se pomocni kompjuter upalio,Mek je rekao:Good thing!Good thing!... | |
|
| |
THE RED RANGER
Broj komentara : 18 Registration date : 2008-12-01
| Naslov komentara: Re: Forever Red Fri Mar 06, 2009 1:22 am | |
| Epizoda Forever Red je u Wild Force ne Dino Thunder.najjace je kada na pocetku pre nego sto krenu sa zemlje se skupljaju zemaljski renzderi tj sa planete zemlje i Dzejson dolazi posledni,na upoznavanju Cole Red Wild Force Ranger trlja ili cisti ruku od farmerke i pruza Dzejsonu kaze Hi i am Cole a ovaj ni pet ni sest odgovara Good,ja sam umro od smeha u tom delu. . .Naravno posto je WF sezona Cole unistava glavnog zlocu da bi Dzej rekao dobar si rookie(gusteru) dobar si | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Forever Red Fri Mar 06, 2009 3:53 pm | |
| aaa to je jedna od najjacih epizoda! Bila sam odusevljena kada se okupljaju na zemlji... memories <3 | |
|
| |
Aca Srbin Teenager
Broj komentara : 90 Registration date : 2009-07-21
| Naslov komentara: Re: Forever Red Thu Jul 23, 2009 6:22 pm | |
| Zvuci bas dobro. Vrlo originalno! | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Forever Red Fri Jul 24, 2009 10:13 pm | |
| Odgledaj obavezno... ponovno okupljanje <3 | |
|
| |
Melinda Halliwell Teenager
Broj komentara : 139 Age : 34 Localisation : Charmed Manor, San Francisco Registration date : 2010-04-08
| Naslov komentara: Re: Forever Red Fri Apr 09, 2010 10:26 pm | |
| Nisam gledala, ali javljam utiske kad pogledam... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Forever Red | |
| |
|
| |
| Forever Red | |
|